" /> Primerul: ce trebuie sa stii despre el - Amalia Draghici
primerul: ce trebuie sa stii

Primerul: Ce trebuie sa stii despre el

Primerul – unii jură pentru el;  mai sunt alții carora nu le pasă prea mult pentru asta. Indiferent de tabăra de înfrumusețare pe care o alegi, un lucru este clar: constatarea că primerul „sfânt” care satisface toate nevoile pielii tale poate fi dificil.

Tipurile de primere din categoria de frumusețe de astăzi sunt nesfârșite: iluminarea, minimizarea porilor, strălucirea, controlul sebumului, reducerea rosetii fetei. Dar dacă sunteți uman (la fel ca și restul dintre noi) și aveți piele cu mai multe probleme – uneori, conflictuale, alegerea unui  singur primer nu este suficient. De aceea, în ultima vreme, am jurat de pe „multi priming”.

Ce este „multi primingul” & de ce functioneaza

  • Multi priming utilizează, în principal, primeri diferiți care abordează preocupări diferite ale pielii pe zonele vizate de pe fața ta.
  • De exemplu, dacă ai tenul gras, dar iubesti sa ai un ten „luminos”, poți utiliza un primer de control al uleiului pe zona ta T și un alt primer pentru a oferi luminozitate pe punctele înalte ale feței. Acest lucru iti păstrează zonele mate dorite, iar cele pe care doresti să le evidențiezi strălucirea. Genial, nu?
  • Acest lucru este valabil si pentru cei cu piele combinata, mixta: aplicarea unui primer matifiant pe suprafetele cu tendinta uleioasa si un primer hidratant in alta parte. Sau dacă corectarea tenului este o preocupare de frumusețe pentru tine, dar găsesti că utilizarea strict a unui corector de culoare verde sau portocaliu pe toată fața nu rezolvă decolorarea pe diferite zone ale pielii tale, vizeaza-le folosind un corector de culoare pe fiecare!

La urma urmei, cine a spus că trebuie să folosești doar un primer? Este un simplu hack, dar unele dintre cele mai bine păstrate sfaturi de frumusete. 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.