DESPRE MINE

De sapte ani de zile lucrez ca și freelance make-up artist în orașe mari precum București și Ploiești și nu mă plictisesc deloc! Din contră, îmi place din ce în ce mai mult munca mea de freelance make-up artist!

 

În cazul în care te întrebi ce o fi însemnând “freelance make-up artist“, dă-mi voie să îți spun că englezismul acesta înseamnă că lucrez pentru mine, când vreau și cum vreau. Dar mai înseamnă și faptul că nimeni nu îmi dă de lucru, ci că trebuie să îmi găsesc singură sursele de clienți. Sau mai degrabă cliente, pentru că fetele și femeile predomină în sfera de make-up pentru evenimente speciale pe care am hotărât să mă specializez.

 

Ca make-up artist, realizez ședințe de make-up pentru evenimente speciale în București, Ploiești și împrejurimi. Evenimentele speciale pentru care am lucrat sunt nunți (machiaj profesional pentru mireasă, nașă, domnișoare de onoare, etc), machiaj de seară pentru diverse ocazii (cocktail parties, recepții, baluri și seri de dans, seri de absolvire, petreceri corporate, mai ales în București).

 

Tot în sfera evenimentelor speciale se încadrează și machiajul pentru filmări video și machiajul editorial. Dar o mare pasiune de a mea este să realizez ședințe de make-up pentru evenimente de modă. Atunci chiar pot lăsa imaginația mea să se dezlănțuie!

 

Lucrul pe care îl iubesc cel mai tare la meseria mea de make-up artist este că pot face oamenii să arate și să se simtă frumoși! Ca să nu mai menționez faptul că un machiaj reușit face să explodeze termometrul care măsoară încrederea în sine a fiecărei femei!

 

Brandurile prezente in kit-ul meu: