Machiaj De ZI natural si simplu

Dacă vrem să păstrăm o imagine impecabilă, trebuie să fim atente la vestimentație, coafură și bineînțeles la un machiaj natural de zi.

 

Vă voi dezvălui câteva trucuri practice pentru o realizarea corectă a unui make up de zi:

 

Fondul de ten: pentru un machiaj de zi trebuie să optați pentru un fond de ten cu textură fluidă. Acesta trebuie ales la lumina naturală a zilei, dar această regulă trebuie să o păstrați indiferent de situație sau de stilul de machiaj pe care îl adoptați.

Pentru un machiaj natural al ochilor, alegeți o paletă cromatică în nuanțe mate de bej, maro, gri sau grej.

În ceea ce privește culoarea rujului, acesta trebuie să aibă o textură mată, iar culoarea să fie cât mai naturală. Deoarece trebuie să optați pentru un ruj în textură mată pentru un machiaj de zi, un machiaj natural, buzele trebuie să fie hidratate în permanență pentru a nu avea un aspect inestetic.

Cele mai potrivite nuanțe pentru blush pentru aceste machiaje de zi sunt piersică, bej-roz și bej-satinat iar aplicarea lui se face după aplicarea rujului pentru a veni în completarea cromatică a acestuia.

 

Bucură-te permanent de un look tânăr și strălucitor, sărbătorește-ți în fiecare zi frumusețea, oferă senzualității tale un plus de magnetism, emană rafinament și feminitate printr-un make-up de zi care să îți pună în valoare trăsăturile într-un mod discret și elegant.

Privește fiecare zi cu optimism și încredere, de la înălțimea imaginii perfecte oferită de un machiaj de zi realizat la cele mai înalte standarde de un make-up artist de excepție.

Pentru programarea unei ședințe de machiaj, completează formularul:

programare machiaj zi

Machiajul are puterea de a ne schimba starea de spirit, făcându-ne mai vesele, mai optimiste și mai încrezătoare. Cu ajutorul lui ne ascundem unele defecte și ne valorificăm calitățile, având astfel mult mai multă încredere în noi și în forțele proprii.

Pentru multe femei realizarea unui machiaj de zi poate părea un lucru dificil care necesită mult timp și care are multe reguli de respectat. În realitate însă, succesul unui machiaj de zi  constă în modul în care îți îngrijești tenul, de produsele pe care le folosești și de modul în care îți alegi texturile.

Pentru a-ți veni în ajutor, astăzi îți voi prezenta caracteristicile unui machiaj de zi, etapele realizării lui, dar și multe alte informații care te vor ajuta să obții un rezultat perfect.

recenzii machiaj zi

Caracteristicile unui machiaj de zi

Pentru a știi cum trebuie să arate un machiaj de zi potrivit, iată care-i sunt caracteristicile:

Natural – tenul trebuie să arate bine, nu ca de porțelan!

Hidratat – depinde foarte mult de cum îți îngrijești tenul înainte și după machiaj!

Luminos – O față luminoasă este o față fericită!

Feminin – machiajul trebuie să ne facă mai vivide, mai gingașe și mai feminine!

Echilibrat – în machiajul de zi nu sunt acceptat exagerările!

Durabil – machiajul trebuie să reziste de dimineața și până seara!

De ce este important machiajul de zi?

machiaje

    Există femei pentru care machiajul face parte din ritualul lor zilnic de frumusețe, dar există și femei care folosesc doar o cremă de față, mizând pe frumusețea naturală. Este importantă să știi că și cele din urmă au o trusa de make-up la care apelează ori de câte ori simt nevoia. Elementul central de make-up pentru cele mai multe dintre noi este rujul. Acesta este un artificiu al frumuseții care a îngrijit și colorat buzele femeilor timp de sute de ani.

De ce este important machiajul de zi? Pentru că ne face să fim frumoase!

Machiajul de zi are magica putere de a ne oferii încredere în noi, de a ne face mai optimiste, mai zâmbitoare și mai fericite. De asemenea, machiajul este și o formă de respect. Pentru ocaziile în care mergem la o întâlnire de afaceri sau avem de susținut o prezentare, bunul simț este cel care ne împinge să oferim atenție și imaginii noastre. Plus de asta, o femeie aranjată atrage simpatia celor din jur. Indiferent că mergi la birou sau la o întâlnire cu prietenii, machiajul este la fel de important precum vestimentația sau hairstyle-ul. Imaginea contează și spune multe lucruri despre noi.

Acum că am stabilit caracteristicile și utilitatea lui, îți voi prezenta în continuare alte informații foarte importante. Pentru început, reține că dacă îți dorești un machiaj de zi perfect, el trebuie să fie în acord cu trăsăturile tale.

Tipul de machiaj de zi în funcție de culoarea ochilor

Tipul de machiaj de zi în funcție de culoarea ochilor

    Culoarea și forma ochilor ne definesc fizionomia. Pentru a alege un machiaj de zi potrivit este obligatoriu să ținem cont de acest aspect.

Machiajul de zi pentru ochii căprui

MACHIAJUL DE ZI PENTRU OCHII CĂPRUI

Secretul unui machiaj de zi potrivit pentru ochii căprui constă în combinarea corectă a culorilor. Contrastele potrivite te vor ajuta să-ți evidențiezi ochii, fără a folosi o cantitate exagerată de produse.

Dacă ai ochii căprui și părul brunet, realizarea unui machiaj de zi poate fi foarte simplu de obținut și poate consta doar într-un rimel, un creion de ochi și ruj. Însă, pentru a realiza un machiaj de zi ca la carte, cele mai recomandate culori sunt nuanțele pastelate și deschise, precum maroul în nuanță naturală, albul, perisiciul și crem. Pentru buze sunt recomandate rujurile nude sau roșu dacă nu exagerezi cu culoare în zona ochilor. Pentru a-ți evidenția mai mult ochii, poți folosi un tuș negru pentru un look clasic sau alb pentru un look glam. Ochii căprui îți oferă o mare varietate cromatică pentru obținerea unui machiaj fashion.

Dacă ai ochii căprui și părul blond nu mai ai nevoie să obții un contrast pentru că el există deja. Pentru machiajul ochilor poți folosi farduri în nuanțe pământii, nuanțe calde de maro, violet sau nuanțe roșiatice. Pentru femeile cu tenul bronzat și nuanțele de auriu se potrivesc de minune. Mai mult decât atât, dacă te grăbești să pleci de acasă este suficientă și aplicarea unui eyeliner negru, rimmel și rujul preferat.

Machiajul de zi pentru ochii albaștrii

MACHIAJUL DE ZI PENTRU OCHII ALBAȘTRII

    Ochii albaștri sunt cei mai râvniți deoarece cu toatele tânjim după ei. Sunt rari, iar machiajul de zi pentru ei poate fi puțin dificil. Nuanțele recomandate pentru ochii albastru deschis sunt cele neutre, precum maroul cald, tonurile de orange și bej. De asemenea și eyeliner-ul te ajută foarte mult.

Pentru ochii albastrii gri sau spre culoarea verde sunt potrivite nuanțele intense și vibrante, precum roșu corai sau tonuri de orange.

Cu ochii de culoarea albastru închis de potrivesc foarte bine nuanțele cromatice cele mai închise. Fardurile gri metalizat și eyeliner-ul negru fac cea mai bună echipă.

Machiajul de zi pentru ochii verzi

MACHIAJUL DE ZI PENTRU OCHII VERZI

    Ochii verzi sunt ușor de pus în valoare deoarece ei ies în evidență prin simpla lor culoare. În ceea ce privește machiajul de zi, cel mai potrivit este cel mai simplu. Culorile potrivite pentru machiajul ochilor sunt nuanțele de violet, nuanțele piersicii, griul și argintiul. Pentru culoarea buzelor, cele mai recomandate nuanțe sunt fuchsia, roz închis, violet estompat și cărămiziu.

Machiajul de zi pentru ochii negri

MACHIAJUL DE ZI PENTRU OCHII NEGRI

    În realizarea machiajului de zi pentru ochii negri poți folosi o gamă largă de nuanțe și culori. Cele mai recomandate sunt nuanțele roșiatice, nuanțele sidefate, nuanțele pământii și cele mate. Toate acestea se asortează perfect cu un ruj sau cu un gloss nude. Pentru ochii negrii, culorile deschise vor da o notă de extravaganță, iar din acest motiv nu sunt foarte folosite.

Acum știm ce nuanțe cromatice se potrivesc cu ochii noștrii și suntem pregătite să realizăm propriul machiaj de zi urmând câțiva pași foarte simpli.

Ustensilele necesare pentru realizarea unui machiaj de zi

unelte machiaj

    În materie de produse ai nevoie doar de cele de bază, precum un fond de ten, o pudră de față, iluminator, o paletă cu farduri, un ruj sau un gloss hidratant, eyeliner opțional și mascara.

Instrumentele de care ai nevoie sunt:

  • Pensulă pentru aplicarea pudrei.
  • Burete sau pensulă pentru aplicarea fondului de ten.
  • Pensulă pentru fardul de ochi.
  • Pensulă oblică pentru fardarea sprâncenelor.

Realizarea unui machiaj de zi

realizare machiaj de zi

    Machiajul de zi trebuie să acopere micile imperfecțiuni ale tenului, să îți definească și evidențieze trăsăturile și ochii, fără a fi strident.

Machiajul de zi trebuie să fie cât mai natural și cât mai simplu. Iată care sunt etapele, în ordinea efectuării lor:

Pregatirea tenului

pregatirea tenului

    Prima etapă este și cea mai importantă pentru că de ea depinde calitatea rezultatului final.

Astfel, începe prin a te spăla pe față cu apă călduță și folosește o loțiune de curățare pentru a îndepărta impuritățile tenului. De asemenea, este recomandat ca o dată sau de două ori pe săptămână să-ți exfoliezi pielea cu ajutorul unui scrub. Acesta are rolul de a îndepărta celulele moarte și de a curăța porii în profunzime.

După ce ai curățat tenul, aplică o cremă hidratantă care te va ajuta să fixezi machiajul și va contribui la crearea unui look impecabil. Alege o cremă hidratantă potrivită pentru tipul tău de ten și masează pielea ușor până se absoarbe în totalitate.

Aplicarea fondului de ten

aplicare fond de ten

    Alege un fond de ten potrivit cu nuanța pielii tale care să nu încarce sau să matifieze tenul în exces.

Fixează-l pe față cu ajutorul unei pensule sau a unui burete pentru machiaj și evită să aplici mai multe straturi.

Aplicarea corectorului

aplicarea corectorului

    Pentru a acoperi cearcănele și imperfecțiunile pielii, aplică corector. Alegerea acestuia se face în funcție de textura și de modul de aplicare, dar și de problemele pe care le ai cu tenul.

Astfel, dacă ai nevoie de un corector doar pentru cearcane, alege unul cremos. Pentru aplicarea lui, îți recomand să folosești o pensulă specială care te va ajuta să-l uniformizezi cât mai bine. Corectorul se aplică sub ochi, în zona cearcănelor, dar și în alte zone cu roșeață sau cu urme de acnee.

Aplicarea pudrei de fata

Aplicarea pudrei de față

    Pudra pentru față se aplică cu o pensulă specială și cu mișcări circulare, astfel încât să creezi un machiaj cât mai natural, dar să și fixezi fondul de ten pentru toată ziua.

De asemenea, poți alege să folosești și un bronzer sau o pudră iluminatoare. Bronzerul te va ajuta să creezi urme care să-ți accentueze trăsăturile feței, în timp de iluminatorul te va ajuta să luminezi diferite zone ale feței. Ambele se folosesc în cantități moderate!

Aplicarea fardului de pleoape și mascara

aplicare fard pleoape

    Așa cum ți-am prezentat și mai sus, alege un fard de pleoape într-o nuanță potrivită ochilor tăi.. În machiajul de zi trebuie să eviți culorile puternice și nuanțele stridente. De asemenea, nici eyeliner-ul în combinație cu alte culori nu sunt potrivite pentru acest tip de machiaj.

După ce aplici fardul de pleoape cu ajutorul unei pensule, aplică un singur strat de mascara pe gene.

Alegerea rujului potrivit

aplicare ruj

    Pentru machiajul de zi, folosește un ruj de buze roz sau în nuanțe pale, ori nude. Rujul trebuie să aibă o textură hidratantă. De asemenea, și în acest caz trebuie evitate nuanțele stridente, acestea fiind potrivite pentru un machiaj de seara.

Bucură-te permanent de un look tânăr și strălucitor, sărbătorește-ți în fiecare zi frumusețea, oferă senzualității tale un plus de magnetism, emana rafinament și feminitate printr-un make-up de zi care să-ți pună în valoare trăsăturile într-un mod discret și elegant.

Privește fiecare zi cu optimism și încredere, de la înălțimea imaginii perfecte oferită de un machiaj de zi realizat la cele mai înalte standarde de un make-up artist de excepție.

De asemenea, îți stau la dispoziție cu o mulțime de alte informații pe care le regăsești și în cursuri make-up.

Machiaj de zi

Pentru programarea unei ședințe de machiaj de zi, de seara sau machiaj de mireasă , completează formularul:

Testimoniale clienți:

Formularul de CONTACT

    Telefon: