Machiaj de seara seducator

Pentru un machiaj de seara, accentul poate sa fie pus pe ochi sau pe buze.

Accentul pe ochi: Un look perfect de makeup de seara pentru o seara romantica se poate obtine foarte usor prin aplicarea gelului eyeliner. Eyeliner-ul defineste perfect intensitatea privirii si se aplica foarte usor: din exterior spre interior, cu pensula culcata. Linia trasata trebuie sa fie mai groasa spre exterior si mult mai subtire in unghiul intern. Gelul eyeliner se aplica intotdeauna inainte de a aplica mascara. O alta optiune ar fi un make up de seara smokey in diferite nuante precum burgundi, maro, negru, etc.

Accentul pe buze: Un machiaj seara poate sa aiba in prim-plan o pereche de buze rosii, seducatoare. Pentru a putea ajunge la rezultatul dorit aveti nevoie de un contur de buze, un ruj si un corector. Sfat: aplicati fond de ten compact pe buze inainte de aplicarea conturului sau a rujului, pentru a nu influenta pigmentul buzelor si culoarea rujului.

Un make up artist va poate usura sarcina indeplinirii unui machiaj profesional de seara, prin adaugarea unor elemente care pun mai mult in evidenta privirea; si aici ma refer la genele banda sau smocuri.

Mai jos puteti vedea o serie de imagini cu machiaje de seara din care puteti alege:

fata cu buze rosii si ochelarifata cu buze rosiifata cu cercei lungi verzifata cu buze rozfata cu machiaj de seara
Machiaj de seara - Machiaj de seara seducatorMachiaj de seara - Machiaj de seara seducatorMachiaj de seara - Machiaj de seara seducator