Machiaj FASHION

Ce înseamnă un ”machiaj fashion”?

Un machiaj fashion înseamnă machiajul prezentărilor sau a editorialelor de modă, machiaj de podium sau al spectacolelor.

 

Dacă vei deschide orice revistă din sfera de beauty/fashion și vei putea observa un element comun care iese în evidență: femeile frumoase.

 

În paginile unei reviste, machiajele editoriale nu sunt stridente, ele trec aproape neobservate: există umbre și lumini, linii și pistrui, chiar și riduri ușoare, toate astea cu scopul de a da senzația de natural: un make up editorial natural.

 

Într-un cuvânt, în ședințele de make-up editorial, un make-up artist bun va realiza un machiaj concentrat pe un singur element al feței, care are un scop de la bun început și care pune în evidentă trăsăturile natural frumoase ale modelului.

 

Încep descrierile mele cu make-up-ul editorial. În două cuvinte, un make-up artist este invitat de editorii de publicații să machieze modelele care apar în fotografiile din paginile revistelor sau ziarelor lor. Deschide orice revistă din sfera de beauty/fashion și vei observa un numitor comun care iese în evidență: femeile frumoase. În paginile unei reviste, machiajul nu este strident, el trece aproape neobservat: pielea este piele, există umbre și lumini, linii și pistrui, chiar și riduri ușoare, toate astea cu scopul de a da senzația de natural: make-up fără make-up.

machiaj fashion

 

Un make-up artist bun are grijă de câteva reguli în machiajul editorial. El sau ea ține cont de un singur element care este în focus, punând accent pe o singură zonă a feței. Dacă buzele sunt puternic conturate și colorate, fardul ochilor va fi estompat. Chiar și machiajul avangardist ține cont de structura și coloratura feței modelului. Mai mult, trebuie să fie un echilibru între texturi: dacă buzele sunt lucioase și pleopele strălucitoare, atunci pielea va fi mată.

 

Într-un cuvânt, în ședințele de make-up editorial, un make-up artist bun va realiza un machiaj concentrat pe un singur element al feței, care are un scop de la bun început și care pune în evidență trăsăturile natural frumoase ale modelului.

 

Și acum câteva cuvinte despre machiajul pentru înregistrări video. În zilele noastre, tot mai multe companii, mari dar și foarte mici, folosesc video pentru a-și prezenta produsele și serviciile, pentru a vinde, într-un final. Dar nu doar companiile fac asta, ci și persoanele publice, marketerii online, freelancerii din toate domeniile, etc. Conținutul video este noul erou din mediul online, de aceea este foarte important să ai o prezență profesionistă atât tu, cât și alte persoane care apar în video-ul tău. Iar prezența profesionistă se poate realiza cu ajutorul unui make-up artist profesionist.

 

Dar machiajul pentru înregistrările video nu este un moft, un lucru care să facă să pari mai profesionist, ci este o necesitate: un make-up artist bun poate corecta micile imperfecțiuni sau distorsiunile cauzate de lentilele camerei de filmat sau de lumina prea mare. Camera de filmat “vede“ lucrurile diferit față de ochiul uman. În plus, camera de filmat poate surprinde doar cadre, iar oamenii care te privesc văd doar ceea ce este în cadrul respectiv. De asta este foarte important ca ce apare în cadru să fie desăvârșit. În plus, trebuie să înveți, și un make-up artist te poate ajuta în direcția asta, care sunt părțile feței, unghiurile, și expresiile faciale care te pun în cea mai bună lumină. Odată descoperite, folosește-le din plin în timpul filmărilor video.

 

Desigur, poate nu ești genul de persoană care se machiază zilnic, dar videoul de prezentare trebuie să te surprindă machiată. Doar așa poate ieși la iveală regina din interior! Și ai nevoie de toate forțele reginei interioare ca să strălucești în timpul filmării și să transmiți încredere celor care te vor privi în video.

 

Dar dincolo de importanța machiajului, este și mai important ca machiajul să fie realizat de un make-up artist profesionist. Și acest lucru este valabil și dacă în video apar bărbați. Nu doar femeile au nevoie de make-up artist pentru filmările video.

 

Îți las mai jos câteva tips and tricks de care să ții cont atunci când vei realiza tu sau un make-up artist profesionist machiajul pentru ședința video.

 

Pentru programarea unei ședințe de machiaj, completează formularul.

Scoate-ți în evidență ochii

machiaj fashion mireasaÎn timpul cât se vor uita la video-ul tău, oamenii se vor uita cel mai mult la ochii tăi. Poți să îți scoți în evidență ochii și cu ajutorul genelor false, dar și cu ajutorul machiajului ochilor. Folosește cu încredere fardul de pleoape și creionul contur sau tușul.

 

Trebuie să scoți în evidență ochii mai ales dacă filmarea va avea loc într-un studio foto-video luminat profesionist. Asta pentru că lumina reflectoarelor va estompa foarte tare genele tale. De ce crezi că Oprah a spus că ea are gene false de care nu s-a despărțit de 29 de ani?

 

Buzele

Pentru ca rujul să stea bine, exfoliază întâi buzele. Poți folosi sare sau zahăr și apoi ulei de măsline, pentru hidratare. Masezi puțin și cureți.

 

Ca regulă generală, dacă ai aplica un strat sau două în viața de zi cu zi, pentru înregistrările video ai nevoie de mult mai mult. Fie vei folosi o culoare foarte intensă, fie vei aplica mai multe straturi, dacă mergi pe o culoare mai naturală. Scopul final este ca buzele tale să arate îngrijite și să strălucească puțin. Dar doar puțin. Folosește un contur de buze care să dea volum și contur buzelor tale. Asigură-te că are aceeași culoare ca și rujul sau cel puțin o culoare naturală.

Pielea

Pregătirea pielii începe cu o cremă bună, hidratantă.

 

Așa te asiguri că machiajul va rezista mai mult timp și va arată proaspăt pe toată durata filmării.

 

Apoi, folosește un concealer sub ochi, pentru a estoma orice eventuale pungi negre, pete roșii, zone pigmentate, care ar putea fi vizibile la lumină, dacă se va filma de aproape.

 

Vei vrea ca micile imperfecțiuni ale pielii să nu atragă atenția asupra lor, așa că trebuie să te asiguri că vei folosi un fond de ten de calitate. Folosește un produs mat. Videoul amplifică strălucirea, așa că, dacă ești neinspirat și folosești un fond de ten strălucitor, vei părea că transpiri. Și chiar nu vrei asta, nu-i așa?

 

Peste fondul de ten, poți aplica un blush, dar nu aplica niciodată blushul fără baza fondului de ten. Și blushul trebuie să fie mat. Din aceleași motive. Peste blush, vei aplica pudră. Este cea mai bună soluție pentru a elimina strălucirea.

 

Pentru o acoperire mai bună și o barieră mai bună împotriva strălucirii, îți recomand să aplici pudra cu un burete, nu cu peria.”

 

 

Pentru programarea unei ședințe de machiaj, completează formularul de mai jos:

Testimoniale clienți:

Formularul de CONTACT

    Telefon: