" /> Ghidul pentru a alege cel mai bun iluminator in functie de tonul pielii – Amalia Draghici – Make Up Artist Professional
Ghidul pentru a alege cel mai bun iluminator in functie de tonul pielii

Ghidul pentru a alege cel mai bun iluminator in functie de tonul pielii

Dacă nu ai trăit intr-o pestera, ai ști că evidențierea trasaturilor a fost o tendința de frumusețe in 2017. (Și în 2016 și în 2015 …)

 

Este ceva absolut incredibil atunci cand iti evidențiezi chipul. Indiferent dacă utilizezi o formulă de pulbere, cremă sau lichid, un iluminator dă o dimensiune frumoasă structurii feței tale și te poate face să pari irezistibil de „sanatoasa” și strălucitoare.

În timp ce mai multe produse de highlight au obținut statutul de produse de frumusețe premium (cum ar fi Mary Lou Manizer, Opal de la Becca), aceasta nu înseamnă că sunt potrivite pentru toată lumea – în special pentru toate tonurile de piele. Nu ne putem aminti de câte ori am încercat un brand renumit cu speranțe mari, doar pentru a găsi că arată mai bine pe alt ton de piele decat pe pielea ta.

CEL MAI BUN SFAT: ALEGE DOUĂ TONURI (NUANTE) MAI DESCHISE DECÂT PIELEA TA

Cea mai mare greseala facuta de femei atunci cand isi cumpara iluminator este sa-si asume ca toate vor arata la fel. Cea mai bună modalitate de a găsi un iluminator care este potrivit pentru tine, pentru tonul pielii tale. Cauta o nuanță mai accentuată, care are două nuanțe mai deschise decât pielea ta. Acest lucru te face sa arati cat mai naturală și nu se va observa pe tenul tau ca porti iluminator

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.