" /> Curs, lectie Automachiaj – Amalia Draghici – Make-up Artist

ÎNVAȚĂ SĂ TE MACHIEZI SINGURĂ,

CA UN MAKE-UP ARTIST!

Studio de makeup Amalia Draghici Make-up artist

Machiajul îți ocupă prea mult timp și rezultatul nu este cel dorit?

Realizarea reușită a unui automachiaj personalizat este combinația corectă de cunoștințe și experiență.

Aplicarea machiajului în sine este o operațiune destul de dificilă, mai ales dacă ești la început de drum. Indiferent dacă ești intimidată pentru a îți aplica pentru prima oară machiaj pe față sau să manevrezi pensulele, te voi ajuta și îți voi împărtăși ceea ce eu am învățat în ultimii 9 ani.

Cred că oricine poate realiza machiaje minunate și corespunzătoare fizionomiei feței. Este nevoie doar de răbdare, dedicație și de îndemânare pentru a putea pune în aplicare cele învățate.

De aceea am făcut acest curs.

Ce vei învăța:

Prin intermediul lecției de automachiaj, îți voi dezvălui trucurile folosite de make-up artiști, pentru a le putea pune în aplicare atunci când dorești să realizezi un machiaj de zi sau pentru un eveniment special, vei învăța noțiuni teoretice (personalizate) și vei căpăta încredere și îndemânare pentru a le putea pune în aplicare.

Pe parcursul lecției, sub directa supraveghere a mea, vei executa machiajul pe jumătate din față, iar eu pe cealaltă jumătate. Astfel vei primi sfaturi utile despre produsele și etapele de machiaj, pe care trebuie să le urmărești pentru a obține un machiaj impecabil, precum și despre ustensilele necesare aplicării machiajului.

Acest curs acoperă:

 • Cum să îți alegi corect pensulele esențiale și produsele cosmetice, corespunzătoare tipului tău de ten
 • Ce paletă cromatică ți se potrivește
 • Care sunt cei 5 pași simpli în structurarea trăsăturilor
 • Cum să asortezi armonios și corect intensitatea culorilor
 • Cum să execuți un machiaj rapid si impecabil

Master Class – lectie individuala de automachiaj

Vino și tu dacă vrei să știi să te machiezi în functie de eveniment

Urmând această lecție de automachiaj vei găsi tot tot ce mi-aș fi dorit să știu când am început să mă machiez singură. Această lecție individuală acoperă primii pași de bază pentru a căpăta un ten impecabil. Voi începe cu verificarea trusei de cosmetice și recomandări privind completarea ei. De asemenea, vei afla sfaturi utile pentru pregătirea tenului, alegerea paletei de machiaj, a produselor și ustensilelor necesare, mascarea defectelor și punerea în evidență a trăsăturilor, precum și crearea și transformarea diferitelor look-uri.

Machiajul de zi/business

 • Alegerea corectă a tipului de fond de ten si a nuanței
 • Aplicarea iluminatorului și a pudrei
 • Conturarea feței
 • Corectarea formei sprâncenelor
 • Alegerea corectă a paletei cromatice pentru machiajul ochilor
 • Alegerea potrivită a blush-ului și a rujului

Machiajul de seară

 • Alegerea corectă a tipului de fond de ten și a nuanței
 • Aplicarea iluminatorului și a pudrei
 • Conturarea feței
 • Corectarea formei sprâncenelor
 • Alegerea corectă a paletei cromatice pentru machiajul ochilor in funcție de eveniment
 • Aplicarea genelor false (tip banda sau smoc)
 • Structurarea feței cu o pudră bronzantă mată
 • Aplicarea corectă a iluminatorului
 • Conturarea buzelor și alegerea rujului potrivit

 

Povești De Succes

Ana Maria Busioc - curs automachiaj

Ana Maria

„Amalia m-a învățat cum să realizez un machiaj de zi corect, precum și cum ar trebui să mă machiez pentru o zi la birou sau o întâlnire de afaceri.

Orele petrecute cu ea au fost extraordinar de plăcute și am căpătat mult mai multă încredere în mine, atunci când îmi aplic singură machiaj.

Alături de Amalia am descoperit ce tipuri de machiaje mi se potrivesc și cum să îmi scot în evidență trăsăturile!”

Ana Maria B.

Gilda Maria Stefan - curs de automachiaj

Gilda Maria

„Pe Amalia am descoperit-o întâmplător, și nu am regretat deloc!

M-a ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile de machiaj și m-a ajutat să îmi aplic cu ușurință un machiaj de zi sau de seară, precum și să fac trecerea de la un machiaj la altul.

Câte dintre noi nu am fost puse în această postură neplăcută de a ne afla în fața rafturilor cu produse de make-up și nu știm ce să alegem? Împreună cu Amalia am mers împreună la cumpărături și m-a ajutat să îmi alcătuiesc o trusă completă cu produse care mi se potrivesc. În caz că nu știai, Amalia acordă o ședință cadou de shopping, dacă îți rezervi o lecție de automachiaj. „

Gilda Maria S.

Maria Brutaru - curs de automachiaj

Maria B.

„Dintotdeauna mi-am dorit să știu să mă machiez corect, pentru că imaginea este prima carte de vizită a unei persoane.

Prin intermediul lecției de automachiaj, am învățat sa imi pun în valoare trăsăturile de care nici măcar nu știam,  sa îmi maschez micile defecte și să am mai multă încredere în mine!

Cu ajutorul Amaliei am învățat rapid și ușor cum să mă machiez adecvat tipologiei, fizionomiei și trăsăturilor mele, totul personalizat, pentru a mă simți bine în pielea mea.”

Maria B.

Diana Garoseanu - curs de automachiaj

Diana G.

„Până să particip la lecția de automachiaj realizam machiajul “dupa ureche”. Amalia mi-a explicat principiile de bază și m-a învățat să tratez machiajul cu atenție. Acum știu ce mă avantajează și ce nu.

Deși machiajul realizat a fost unul discret și natural, schimbările au fost foarte mari. Este incredibil cât de mult se schimbă o persoană atunci când se simte frumoasă și are încredere în ea!”

Diana G.

Ana Maria Alexandra - curs de automachiaj

Ana Maria

„De ziua mea am primit cadou o lecție de automachiaj cu Amalia. A fost o experiență minunată și foarte utilă!

Amalia este o persoană foarte calmă și specială, și pe parcursul lecției m-a îndrumat și mi-a arătat cea mai bună versiune a mea. Partea cea mai emoționantă și de început a fost verificarea trusei de machiaj; Amalia mi-a arătat și explicat ce produse mi se potrivesc din trusa mea și ce nu. Plus că foarte multe produse erau cu mult trecute de termenul de valabilitate:)”

Ana Maria A.

Testimoniale

Andreea P.

Draga Amalia, esti extraordinara!!!!! Iti multumesc pentru tot! Sa te intalnesc a fost o experienta foarte placuta si faptul ca am invatat atat de multe lucruri legate de makeup de care nu stiam, a fost exact ce mi-am dorit.

Iulia A.

Am avut-o pe Amalia ca "profesor" de makeup la o lectie de automachiaj si am fost tare incantata ca am cunoscut-o! Amalia iti multumesc ca m-ai invatat sa ma machiez si ca mi-ai dezvaluit din trucurile tale!

Madalina S.

Am apelat la Amalia pentru a invata sa ma machiez singura si pentru a invata care sunt produsele potrivite mie, precum si ordinea aplicarii in machiaj. Multumesc Amalia pentru tot!