" /> Machiaj profesional | Make-up profesional - Amalia Draghici

Machiaj profesional

machiajul fashion

Machiaj fashion

Ce înseamnă un ”machiaj fashion”?
Un machiaj fashion înseamnă machiajul prezentărilor sau a editorialelor de modă, machiaj de podium sau...

Machiaj de zi natural

Machiaj De Zi

Dacă vrem să păstrăm o imagine impecabilă,
trebuie să fim atente la vestimentație, coafură și bineînțeles
la un machiaj...

machiaj de mireasa

Machiaj De Mireasă

Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile
din viața unei femei, iar ochii vor fi ațintiți asupra ei, deci totul trebuie să arate...

machiajul de seara

Machiaj De Seară

Gândește-te la fața ta ca la o pânză pentru machiajul de seară. Pentru un machiaj de seară reușit, accentul
se pune pe ...

Studiile mele de machiaj profesional au inclus cursuri de colorimetrie, tehnici de conturare si corectare a fetei, precum si aplicarea diferitelor stiluri de professional makeup (machiaj de mireasa, machiaj fashion, machiaj de zi si machiaj de seara)

Eu cred cu tarie ca arta unui make up profesional este un lucru miraculos. Un professional makeup iti poate da increderea in tine, si iti poate ascunde defectele si iti va accentua trasaturile. Sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinte, tehnici si produse iar scopul meu este de a oferi un serviciu de machiaj personalizat in functie de trasaturile tale si de a garanta un rezultat de calitate.

De-a lungul carierei mele in domeniul make-up profesional, am acumulat multa experienta si am lucrat la diverse proiecte, precum, sedinte foto, editoriale, emisiuni tv si evenimente. Am lucrat si am oferit servicii de machiaj profesional in Bucuresti (make-up Bucuresti) dar si in tara.

Ma bucur ca pot sa impartasesc cu tine cateva dintre pozele mele preferate si sper sa iti faca placere sa ma urmaresti!

Amalia Draghici – make up profesional - Bucuresti.

Testimoniale clienți:

Mada S
Mada S
11:28 04 Feb 18
Amalia este un make-up artist profesionist si o persoana foarte creativa. Am colaborat pentru mai multe evenimente, si de fiecare data am fost foarte multumita. Imi place faptul ca imbina experienta pe care o are cu stilul personal al fiecaruia. Recomand cu incredere!
brutaru maria
brutaru maria
17:20 21 Dec 17
Un make-up artist deosebit,talentat si o persoana minunata!Te indruma in alegerea unui machiaj,si iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi! 5 stele sunt prea putine sa reflecte profesionaalismul de care da dovada Amalia Draghici!
Ancuta Nica
Ancuta Nica
17:29 21 Dec 17
Un make-up artist foarte talentat + produse bune = un look final desavarsit! Multumesc Amalia!
Ana-Maria Busioc
Ana-Maria Busioc
21:02 21 Dec 17
Talent din plin, inspiratie, maini dibace ajutate de produse de calitate ? Recomand cu drag! ?
Ana Maria Alexandra
Ana Maria Alexandra
18:59 16 Jan 18
Recomand cu mare drag pentru orice tip de make up! ??
Piguloiu Camelia
Piguloiu Camelia
10:58 18 Feb 19
De Amalia am dat prin intamplare si nu regret niciun moment. Mi-a realizat machiajul de botez si de cununie civila si totul a fost minunat. Este o persoana deosebita,calda si rabdatoare iar ca make-up artist are un talent nemaintalnit. Iti multumesc Amalia pentru tot!
emma emma
emma emma
18:51 17 Feb 19
O experiență minunată. O recomand cu drag pe Amalia.este o profesionistă.de cate ori am un eveniment apelez la ea.Este unica in felul cum combina culorile .iar eu ma simt extraordinar cand primesc complimente!Mult succes draga mea si mii de multumiri ptr cum ma faci sa arat si sa ma simt!????
carmen serpescu
carmen serpescu
11:07 18 Feb 19
Amalia mi-a realizat machiajul de ziua mea și am fost plăcut surprinsa de talentul ei și de prezenta ei plăcută. În ziua sesiunii de makeup mi-a oferit și câteva sfaturi de beauty esențiale și pe care și in ziua de azi le urmez cu sfintenie:) mulțumesc Amalia încă o data și d-abia aștept sa ne întâlnim iar.read more
Dani Stan
Dani Stan
10:54 18 Feb 19
Pe Amalia am cunoscut-o in ziua nunții mele si experienta a fost cu totul deosebita: de la prezenta ei pana la sfarsitul sesiunii de make-up. Machiajul realizat de ea a rezistat impecabil si Am fost admirată de toți cei dragi.
Georgiana Cimpoeru
Georgiana Cimpoeru
16:23 17 Feb 19
Recomand cu drag! Amalia Drăghici este o profesionista in arta machiajului și o persoana deosebita. Ma bucur ca am avut placerea sa o cunosc!
Next Reviews