MachiaJ Mireasa

Ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața unei femei, iar ochii vor fi ațintiți asupra ei, deci totul trebuie să arate impecabil – machiaj diafan. 

Pentru un astfel de eveniment, intervenția unui make-up artist pentru realizarea unui machiaj mireasă este necesară. 

Un machiaj mireasă profesional poate să fie un machiaj natural, care scoate și pune în evidență trăsăturile persoanei care îl poartă.


Proba machiajului de mireasă.

machiaj mireasa profesional

Pentru a avea un ten impecabil și fără probleme, pregătirea tenului pentru eveniment nu se face în ziua precedentă, ci cu o săptămână – două înainte. 

Un make up de mireasă presupune un make up bazat pe culori în concordanță cu rochia miresei.

Dacă optați pentru un machiaj de natural, hidratați-vă tenul și zona ochilor cu produse de îngrijire adecvate tipului vostru de ten și bineînțeles odihniți-vă corespunzător. 

Sprâncenele și ele sunt un factor important și accentuează privirea și trebuie să le stilizați cu 1-2 zile înainte de nuntă, odată cu manichiura și pedichiura.

 

Serviciile de machiaj de mireasă pe care le ofer includ:

➜ deplasarea la domiciliu sau la locația aleasă

➜ produse profesionale și hipoalergenice

➜ machiajul o să fie adaptat fizionomiei și personalității tale

➜ consiliere personalizată pentru îngrijirea tenului tău înainte de eveniment

 

Aplicarea machiajului durează aproximativ o oră și jumătate iar produsele folosite sunt profesionale, de cea mai bună calitate.

M.A.C. Cosmetics, Givency, Lancome, Guinot, Academie, Laura Mercier, Nars, Make Up For Ever, Estée Lauder, Urban Decay, Ben Nye, Illamasqua, Chanel, Dior, Mehron, Kyolan, Inglot, etc.

 

Stabilirea machiajului de mireasă:

Proba de machiaj este o parte importantă din acest ritual, pentru a te obișnui cu rezultatul final și pentru a te simți confortabil cu look-ul ales pentru ziua nunții.

În cursul probei de machiaj voi ține cont de următoarele aspecte:

➜ ce stil de machiaj îți dorești pentru ziua nunții

➜ paleta cromatică preferată și cu ce stil de machiaj ești obișnuită

➜ detalii legate de locația unde se va ține ceremonia propriu zisă 

( condițiile de iluminare și temperatură sunt 2 aspecte importante de care trebuie să ținem cont pentru ca machiajul să fie rezistent)

machiaj mireasa

Etapele unui make-up profesional de miresă:

demachierea și hidratarea tenului;

aplicarea primerului (baza de machiaj);

fondul de ten (rezistent la transfer);

iluminator/anticearcăn (se aplică pe pleoape și în zona ochilor, în funcție de prezența cearcănelor);

pudră pulbere invizibilă (pentru fixarea părții superioare a pleoapelor);

pudră pulbere (într-o nuanța mai deschisă decât cea a fondului de ten, pentru matifierea feței);

stilizarea sprâncenelor (cu două nuanțe mai deschise decât nuanța părului);

conturarea ochilor ( nuanțe de bej, maro, roșcat, mov închis, burgundy);

mascara waterproof;

conturarea buzelor (nuanțe de corai pal, roz pal, nude);

blush (nuanța de piersica);

aplicarea fixativului pentru machiaj (la finalul machiajului).

                                                     machiaj mireasa natural machiaj mireasa natural 1

Pe parcursul zilei, este bine să aveți la dumneavoastră produse pentru retușarea machiajului precum șervețele matifiante 

(pentru zona T a feței: frunte, nas, bărbie), blush și ruj.

Proba machiajului:

Proba machiajului de mireasă include consiliere personalizată și executarea mai multor stiluri de machiaj de mireasă.

Pentru programarea unei ședințe de machiaj, folosește formularul de contact.

Tipuri de machiaj de mireasă în tendințe

Chiar dacă tendințele sunt în continuă schimbare, îți poți adapta machiajul de nuntă astfel încât să ții cont de ele. Iată care sunt principalele stiluri:

Stilul Hollywood – este potrivit pentru o nuntă glamour în care rochia de mireasă și aranjamentele florale sunt moderne și opulente. Astfel, în acest context un machiaj clasic în stil hollywoodian este extrem de potrivit pentru tine. Elementele cheie ale acestui tip de machiaj sunt nuanțele metalice sau pale de pe pleoape, genele lungi aplicate cât mai natural și rujul roz sau roșu.

Natural make-up – machiajul natural este din ce în ce mai apreciat și mai abordat de către mirese. Pentru fetele cu tenul curat și fără imperfecțiuni, acest tip de machiaj este cel mai potrivit.

Stilul vintage – trendul vintage a luat în ultimii ani o amploare impresionantă. Dacă ți-ai organizat nunta și ți-ai cumpărat o rochie în acest stil, atunci nu există un tip de machiaj mai potrivit pentru tine. Acest stil este caracterizat de rujul roz sau într-o nuanță de roșu spre portocaliu, pomeții roz sau în culoarea piersicii și un cat-eye fără gene aplicate.

Stilul romantic contemporan – se axează pe o ușoară accentuare a ochilor cu nuanțe închise, însă nu negru. Pentru acest trend cele mai evidențiate elemente sunt machiajul smokey aplicat discret la ochi, pomeții piersicii și rujul într-o nuanță neutră.

Stilul monocrom – este definit de folosirea constantă a acelorși nuanțe pentru machiajul buzelor și a ochilor. În acest fel se creează o imagine plăcută și uniformă atunci când sunt folosite nuanțe deschise.

Stilul earth tones – acest machiaj este potrivit mai ales femeilor cu părul șaten și ochii căprui. În mod deosebit, acest machiaj de nuntă se armonizează foarte bine cu lumina de toamnă.

                                                          machiaj mireasa simplumachiaj mireasa profesional 1 

Machiajul de mireasă în funcție de culoarea ochilor

Machiajul este extrem de important pentru orice femeie care îmbracă rochia de mireasă și își dorește să aibă o zi minunată. La fel ca oricare alt machiaj, și cel de mireasă pune accent pe buze și pe ochi, fără a folosi tonuri stridente. Astfel, în funcție de culoarea ochilor îți poți alege tipul de machiaj potrivit și culorile aferente.

 

 

Machiajul potrivit ochilor verzi

 machiaj mireasa ochi verzi

Pentru a avea parte de un machiaj reușit și potrivit, fetele cu ochii verzi pot alege pentru ziua nunții tonuri de maro sau ciocolatiu, mov, roz, gri sau chiar negru. Pentru ele nu sunt potrivite machiajele care conțin culori metalice sau tonuri marine de albastru.

Machiajul de mireasă reușit pentru fetele cu ochii verzi este compus din combinații de culori, precum: verde și mov, roz și verde, roz și mov, auriu și ciocolatiu, auriu și verde, auriu și mov, purpuriu și maro.

Machiaj pentru ochii căprui

machiaj mireasa ochi caprui 

Ochii căprui sunt cei mai norocoși pentru că lor li se potrivesc aproape toate culorile. Astfel, pentru un machiaj de mireasă femeile pot opta pentru culori precum auriul, bejul, kaki sau violet. În cazul în care își doresc un machiaj dramatic, acestea pot alege tonuri mai închise.

Pentru miresele cu ochii caprui și parul blond se pot folosi nuanțe de gri, bej, maro, mov intens sau indigo, iar pentru roșcatele cu ochi căprui sunt potrivite nuanțele pământii.

Satenele sau brunetele pot alege nuanțe de maro, cărămiziu, bronz, bej, albastru deschis, violet, crem sau mov.

Machiaj pentru ochii albaștrii

machiaj mireasa ochi albastri 1

Pentru miresele cu ochii albaștri, cele mai potrivite culori sunt gri, albastru închis și tonurile de maro, lavandă, indigo și nuanțe de piersică. Dacă vrei să-ți scoți albastrul ochilor în evidență, poți alege nuanțe de roz reci, argintiu sau auriu. De efect poate fi și machiajul smokey eyes care are bleu ca nuanță de bază și se extinde către azuriu, turcoaz, albastru marin și albastru cobalt.

Machiaj pentru ochii negri

Culorile care evidențiază ochii negri sunt auriul, bejul, lila, nisipiu și tonurile de maro. Dacă ai un ten deschis la culoare, îl poți pune în valoare folosind nuanțe de contrast precum indigo, albastru, auriu, măsliniu și bejuri.

Te aștept la o ședință de make up in Bucuresti pentru a te bucura de un perfect machiaj de zi, machiaj de seară sau machiaj de nuntă! Sunt Amalia Drăghici iar scopul meu este să-ți realizez machiajul perfect pentru cea mai importantă zi a vieții tale!

Testimoniale clienți:

Formularul de CONTACT

    Telefon: