Cum sa gasesti nuanta potrivita si cel mai bun produs

Cum sa gasesti nuanta potrivita si cel mai bun produs

 

Hai sa fim realiste: un fond de ten este o necesitate pentru o piele perfectă, dar este dificil de gasit.. Doar 15% dintre femei aleg nuanta corecta. Și culoarea este doar o bucată din puzzle. De la fond de ten hidratant  la varianta pulbere, există nenumărate formule și finisaje și tehnici diferite pentru aplicarea lor. Te-am acoperit cu acest ghid simplu în trei etape pentru a-ți găsi nuanta perfecta și pentru a aplica machiajul ca un profesionist.

Pasul 1:

 

Gaseste formula ta
Luați acest test scurt pentru a determina produsul care vă convine cel mai bine.

Cum ți-ai descrie pielea?

A. Uleioasa / mixta

B. Uscata

C. Normala

D. Sensibila

 

Care este cea mai mare influență a fondului de ten?

A. Dispare până la prânz.

B. Arata tenul incarcat

C. Se simte greu.

D. Îmi irită pielea.

 

Ce încerci să ascunzi?

A. Pori mari și / sau acnee

B. Linii fine și / sau pete maronii

C. Nimic; Vreau doar să ascund imperfecțiunile minore.

D. Înroșire

 

Efectul pe care il cauti?

A. mat

B. fresh

C. natural

 

Pasul 2: Alegerea nuantei potrivite

 

A fi capabil să încerci înainte de a cumpăra intr-un magazin de specialitate este un bonus imens, dar poti încă să alegi nuanta greșită dacă nu faci următoarele:

Cere ajutor. Obțineți culori potrivite de un make-up artist pregătit și incercati sa luati câteva mostre gratuite în timp ce sunteți cu el.

Testați pe locul potrivit. Aplicati nuanțele de-a lungul maxilarului, pentru a lua în considerare si culoarea gâtului, adesea mai palidă decât fața ta. Nuanța corectă ar trebui să dispară în piele.

Verificati la lumina (naturală). Lumina din magazine poate fi inselatoare de cele mai multe ori. Stați lângă o fereastră pentru a verifica culoarea.

Pasul 3: Aplicați-l ca un pro

 

Formulele diferite necesită strategii diferite de aplicare. Eliminați presupunerile prin alegerea produselor „cu o perie integrată sau un vârf de burete

Creme hidratante și creme BB: Aplicati pe piele cu degetele.

Lichide, spumă și creme: Pensulele sunt cele mai bune: Alegeți un o pensula plata cu peri sintetici. „Spre deosebire de firele naturale, sinteticele nu vor absorbi machiajul, așa că transferă mai bine pe piele”.

Pulberi: Pentru a păstra lumina, utilizați o perie pufoasă pentru a uniformiza în sus și în jos si pe zona T. Lăsați obrajii liberi pentru un pic de strălucire. Pentru mai multă acoperire, alegeți o perie cu păr gros, ca un kabuki, și rotiți peste tot.

Stick-uri: Îndepărtați fondul de ten direct din tub pe zonele cu probleme și folositi un burete de machiaj.

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.