SIXTIES STYLE – machiajul anilor 60

SIXTIES STYLE – machiajul anilor 60 

 

Foarte important si la acest machiaj in stilul anilor saizeci este realizarea unei baze perfecte, dupa care nu mai sunt decat doi pasi. Buze rosii si un contur al ochilor seducator avantajeaza orice femeie si arata intotdeauna ingrijit si feminin.

1. CONTURUL OCHILOR

Se traseaza conturul ochilor in trei pasi:

* Se traseaza intai o linie dinspre coltul interior al ochiului catre pupila, apoi dinspre coltul exterior spre mijloc. Se marcheaza cu un punct inaltimea coditei, apoi se uneste acesta cu linia de pe pleoapa. Pentru ca ochiul sa nu para mai mic, capatul liniei trebuie sa fie dincolo de coltul ochiului.

* Se uneste acum codita cu coltul exterior al ochiului si se umple cu culoare spatiul gol rezultat. Dupa preferinta, codita se poate acum prelungi sau accentua.

* Ochiul este contrite perfect cand linia este subtire la inceput si tot mai groasa spre capat. Inca un sfat: pentru a trasa un contur al ochiului cat mai precis, cel mai bine ar fi sa priviti drept in oglinda si sa va sprijiniti bratul cu care trasati pentru o precizie mai buna.

2. BUZE

Pentru un contur curat se va folosi un creion contur, dupa care buzele se vor colora cu un ruj rosu aprins. Folositi in acest scop o pensula subtire.

Parul ridicat in crestetul capului si unghiile colorate cu un lac asortat definitiveaza aceasta tinuta clasica, machiajul anilor 60 – pentru iesit in oras sau pentru un look de mireasa.

 

Nu exista comentarii

Posteaza un comentariu