rujul intens si rezistent

Rujul rezistent și intens

Rujul: unul dintre cele mai folosite produse cosmetice din întreaga lume şi care este nelipsit din poşetele doamnelor si domnişoarelor, acest produs are o istorie de 5.000 de ani. Pentru un look glamorous, absolut superb, vei avea nevoie de un set de produse profesionale şi câteva sfaturi pentru a deprinde tehnica necesară în crearea unui machiaj desăvârşit.

Produsele de machiaj pe care le folosești contribuie la rezultatul final, motiv pentru care trebuie întotdeauna să investești în produse. Fondul de ten, eyeliner-ul, mascara și rujul trebuie să fie de o calitate superioară. Sunt sigură că și tu vrei să eviți momentul acela în care rujul se scurge într-un mod inestetic. Pentru a evita astfel de situații, te pot ajuta cu sfaturi în alegerea unui ruj roșu excelent, care nu te vor lăsa la greu pe parcursul petrecerii.

Cum să crești rezistența unui ruj

  1. Aplică fond de ten pe buze într-o cantitate mică. Acest lucru va face sa crească rezistenţa în timp a culorii.
  2. Cu un creion de buze trasezi perfect conturul, iar acest lucru va ajuta culoarea să nu migreze în afara suprafeţei buzelor.
  3. Cheia: buze hidratate. O nuanţă intensa de ruj arată bine pe o pereche de buze hidratate; asa că ai grijă să nu se exfolieze.
  4. Acum poţi aplica rujul roşu, cu ajutorul unei pensule potrivite. Tamponează apoi buzele cu un şerveţel şi aplică şi al doilea strat de ruj. Pentru a nu migra, pune un şerveţel deasupra buzelor şi aplică un strat de pudră translucidă.

Vezi care nuanță ți se potrivește

Înainte de a cumpăra un ruj roșu, este important să știi ce nuanță ți se potrivește, în funcție de tonul pielii. Există pe piaţă o mulțime de rujuri de nuanță roșie. De asemenea, testează-l înainte pentru a te asigura ca îl alegi pe cel potrivit.

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.