Cum să previi mâinile uscate și crăpate iarna

Maini uscate și crăpate iarna

 

Maini uscate – este una dintre cele mai mari probleme ale iernii. Pielea uscată este una dintre cele mai mari probleme ale iernii, dar mâinile crăpate și uscate par a fi cele mai rele consecințe. Temperaturile scăzute fac palmele mai sensibile la uscare și crăpare, dar stai liniștită,  nu este totul pierdut.

Urmează acești trei pași simpli pentru niște mâini catifelate:

Exfoliază: Sună dubios, nu? Dar exfolierea te va ajuta să absorbi mai multă hidratare. O spălare rapidă în duș va fi suficientă, dar numai pentru a preveni crăparea degetelor. Dacă acestea sunt deja afectate, acest lucru le va irita în continuare.

Puneți mănușile: O experientă spa la domiciliu îți poate salva mâinile. Ia o pereche de mănuși de spa, cum ar fi mănușile care se gasesc in magazinele SEPHORA sau DOUGLAS. Fiecare pereche este acoperită cu gel cu semințe de struguri și ceramidă. Acest lucru calmeaza mâinile deshidratate și sunt bune pentru mai multe tratamente.

Modifică temperatura apei: Spălarea mâinilor este o necesitate în timpul iernii pentru a îți menține pielea sănătoasă, dar apa fierbinte îți poate usca pielea. Păstreaza o temperatura potrivită pentru apa. Si întotdeauna folosește o cremă de mâini hidratantă după spălat, pentru a îți menține mâinile netede.

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.