velashape 3 bell clinic

Descopera avantajele tratamentului VelaShape 3

Draga mea,

Vreau sa iti povestesc despre experienta mea cu tratamentul Velashape 3 pe care l-am facut la Clinica BellClinic. Este un tratament care mi-a placut tare mult si despre care trebuie sa-ti vorbesc pentru ca are o multime de beneficii pentru sanatatea si frumusetea pielii noastre.
In primul rand, am fost foarte incantata de atmosfera din salonul BellClinic si de personalul care mi-a explicat in detaliu despre cum functioneaza Velashape 3 si care sunt beneficiile sale. Tratamentul a fost foarte confortabil si nedureros, ceea ce mi-a placut.

Ce este Velashape 3?

Este un tratament non-invaziv care ajuta la remodelarea corpului, eliminarea celulitei si tonifierea pielii. In timpul tratamentului, o combinatie de energie infrarosie, radiofrecventa bipolara si vacuum este aplicata asupra pielii, pentru a ajuta la reducerea depozitelor de grasime si la tonifierea pielii.

 

Unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat cel mai mult la Velashape 3 este faptul ca este un tratament care nu necesita perioada de recuperare sau timp de repaus, astfel incat m-am putut intoarce imediat la activitatile mele obisnuite dupa tratament.
De asemenea, Velashape 3 ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, la eliminarea toxinelor si la imbunatatirea tonusului muscular. In plus, acest tratament este ideal pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca aspectul pielii, sa tonifice si sa reduca celulita, chiar si in zonele in care exercitiile fizice si dieta nu functioneaza.
velashape 3 bell clinic

Cum m-am simtit dupa tratamentul Velashape 3?

Dupa tratamentul cu Velashape 3 la Bell Clinic, am observat o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii si am fost foarte incantata de rezultate. Am simtit ca pielea mea este mai ferma si mai tonifiata si am observat o reducere semnificativa a celulitei, in special in zonele mai critice.
velashape 3 bell clinic
In concluzie, draga mea, daca doresti sa-ti imbunatatesti aspectul pielii si sa reduci celulita in mod non-invaziv si nedureros, atunci Velashape 3 este un tratament pe care ti-l recomand cu incredere. Daca vrei sa incerci si tu, iti recomand sa mergi la Bell Clinic pentru o experienta cat mai placuta si benefica.
Adresa Bell Clinic: Strada Aleksandr Sergheevici Puskin 1, Bucuresti 011995
Telefon: 0723136239
Fotograf: Ana Georgescu
Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.