Cum sa faci ca machiajul sa reziste

Sunt sigura că ai auzit de foarte multe ori până acum că ziua nuntii va trece ca un fulger. Dar, în realitate, este de fapt o zi destul de lungă, și vrei sa te asiguri că machiajul rămâne acolo unde este. Mai jos vei putea gasi sfaturi rapide si usoare, pe care le folosesc mereu pe mirese pentru a le asigura machiajul pe tot parcursul zilei.

 

HIDRATEAZA-TI TENUL

crema Kiehl's

Sunt sigur că ai auzit asta mai tot timpul, dar există cu adevărat o diferență vizibilă atunci când machiajul stă pe o piele hidratata, decat pe una deshidratata, uscata. Bea multă apă cu o săptămâna inainte de nunta si in mod constant hidrateaza-ti tenul. Ziua, aplica-ti un strat de lotiune hidratanta înainte de a pune pe machiajul, si vei vedea cum pielea ta va capata un aspect radiant.

 

PRIME & SET

PRIMER URBAN DECAYPornind de la o bază bună, fardul tau va sta neclintit toata ziua si toata noaptea. Un spray de fixare la final va ajuta si el, fixand machiajul. Gândiți-vă ca primerul vostru sau sprayul de fixare este top coat-ul pe care il aplicati la final pe unghii.

 

UN RUJ CARE REZISTA

ruj corai yslSe aplică o mică cantitate de fond de ten pe buze pentru a neutraliza culoarea lor (in acest fel, atunci când aplicati rujul, acesta va avea pe buze culoarea din tub. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la rezistenta rujului) Apoi, aplica un strat de creion de buze și dupa aceaa ruj de buze, si pune-le bine in clutch.

 

TENUL GRAS: CUM SA IL PREVII

pudra translucida MakeUp ForeverFolosi pudra translucida pentru a fixa machiajul. Astfel, vei putea sa previi luciul din fotografii. Pulberea va absorbi excesul de ulei și în cele din urmă va menține machiajul pe durata zilei. De asemenea, il poti utiliza pentru a matifia rujul tau!

Nu exista comentarii

Posteaza un comentariu