Cum iti indesesti sprancenele ca sa nu arate artificial

Sprancenele iti incadreaza fata si este crucial sa aiba forma potrivita, dar aici vreau sa va povestesc despre machiajul sprancenelor. Poate nici nu este nevoie de ceva care sa iti infrumuseteze sprancenele, cheia este sa optezi pentru un efect de indesire care sa arate cat mai natural.

* Foloseste o pudra pentru sprancene cu o pensula tare in loc de creion. Este mai usor si arata natural. Daca optezi pentru un creion, ai grija sa fie unul tare si subtire, nu unul gros si cerat.

* Alege o culoare putin mai deschisa decat nuanta naturala a sprancenelor tale atunci cand vrei sa le indesesti, pentru a obtine un aspect mai credibil.
Brunetele cu un par mai deschis, brunetele cu suvite blonde si blondele cu nuante de miere in par ar trebui sa foloseasca o culoare gri-taupe.
Pentru roscate, un brun-roscat mai deschis cu tonuri de bej este o aleger potrivita.
Singura exceptie la regula aplicarii unei nuante mai deschise cand iti indesesti sprancenele este in cazul femeilor cu un blond foarte palid, pentru care alegerea unei nuante mai inchise scoate in evidenta sprancenele, impiedicandu-le sa dispara cu totul.

* Creeaza o spranceana cu un aspect natural adaugand o umbra de culoare si pe restul sprancenei, chiar daca nu ai nevoie. Apoi foloseste o periuta in spirala pentru sprancene, care seamana cu o perie pentru rimel si se afla la capatul creionului de sprancene, pentru a omogeniza produsul ( sau poti folosi o periuta de dinti veche, curata!

Nu exista comentarii

Posteaza un comentariu