Trei pasi pentru o piele superba

1. PREGATIREA PIELII. Mai intai foloseste o manusa de corp uscata pentru a-ti exfolia pielea, masand toate partile expuse ale corpului cu miscari circulare, aplicand apoi o lotiune hidratanta.

2. BRONZ LA TUB. Folosind manusa, aplica un autobronzant temporar cum ar fi acel produs St. Tropez si numit pe buna dreptate One Night Only.

3. ILUMINATORUL. Aplica o crema iluminatoare, cu baze aurii, argintii, roz sau albastre, pentru a se asorta cu tinuta sau culoarea ta si intinde-o pe partea din fata a picioarelor, de-a lungul bratelor, pe mijloc, pe clavicule, in jurul umarului si deasupra decolteiului.

TRUCURI PENTRU A OBTINE UN BRONZ SUPERB  

Bronzeaza-te cu doua zile inainte de eveniment. Autobronzantul se poate schimba pe piele dupa primele cateva zile, daca il aplici cu doua zile inainte, ii dai timp sa se absoarba si sa se adapteze pielii tale.

Fa un test de bronzare. S-ar putea sa ai nevoie sa alegi ceva usor mai inchis sau usor mai deschis, in functie de ce vei purta. Lasa-ti suficient timp pentru a incerca rochia doua zile mai tarziu, asa cum ai face-o in realitate, pentru a studia adevarata culoare.

Daca iti doresti un bronz mai inchis, aplica tehnica numita “aplicare dubla”; foloseste acelasi autobronzant intr-un singur strat, doua zile la rand.

Nu exista comentarii

Posteaza un comentariu