top 9 cele mai bune anticearcane

TOP 9 Cele mai bune anticearcane

Dacă ar trebui să ne decidem la produsul nostru de frumusețe pe care l-am lua pe o insula, anticearcanul ar fi cu siguranță în partea de sus a listei. Un anticearcan bun te poate face sa arăti ca și cum ai avut un somn plin de noapte (când, în realitate, ai petrecut pana târziu) sau că ai crezut că esti pur și simplu binecuvântata genetic fără cearcane.

Cu atât de multe formule pe piață, totuși, gasirea unui concealer sfânt care se potrivește perfect cu tipul tău de piele se poate simți puțin ca și cum ai găsi acul în carul cu fân.

În timp ce tendința universală a frumuseții pare să îmbrățișeze astăzi concelearul cu acoperire mare, asemenea formule și consistențe rareori par a fi măgulitoare pentru acelea dintre noi cu o zonă uscată sub ochi sau cu o piele matură. 

În mod ideal, corectorul nostru perfect ar putea corecta orice urma de “întuneric” sau decolorare în jurul ochilor noștri, oferind o acoperire bună – toate fără a vă lăsa zona ochilor să arate uscata. Dacă ați fost la “vânătoare” pentru un astfel de anticearcan, am vești bune.

Am facut o lista de 9 produse anticearcane hidratante preferate care vor flatra pe oricine cu o piele matura sau o zona uscata sub ochi. De la accesibilul Maybelline Fit Me (care deține cu adevărat propriile sale în comparație cu omologii săi de vârf) la Clarins Instant Lift.

it cosmetic anticearcan

maybelline fit me concelear anticearcan

benefit boiing concelear

clarins instant concealer

maybelline instant age rewind eraser dark circles treatment

laura mercier secret concealerbobbi brown intensive skin serum concelearurban decay naked skin weightless complete coverage concealer

Afla mai multe despre tipurile de machiaj oferite:

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.