" /> Trebuie sa arat perfect intr-o ora. Cum pot folosi cel mai eficient timpul?
Ajutor! Trebuie sa arat perfect intr-o ora. Cum pot folosi cel mai eficient timpul?

Ajutor! Trebuie sa arat perfect intr-o ora. Cum pot folosi cel mai eficient timpul?

Cu ajutorul sfaturilor mele din acest articol si cu clipul video de mai jos, veti arata perfect si veti fi vedeta serii!

Iata cateva sfaturi care sa va ajute sa folositi optim timpul si sa obtineti rezultate grozave:

  • Pentru ochi stralucitori, infuzati doua pliculete de ceai negru, stoarceti-le si raciti-le bine, apoi tineti-le zece minute pe pleoape. Taninii din ceai reduc umflaturile si contracta vasele sangvine. Veti avea o senzatie instantanee de prospetime.
  • Pentru un ten trandafiriu, va recomand un gomaj rapid inainte de demachiere. Important: gomajul trebuie sa aiba granulatie mai fina, caci scopul este un ten rozaliu, nu rosu. Rezultatul: o piele vizibil stralucitoare. Si nu atingeti cosurile! Acum nu este momentul potrivit pentru stoarcerea lor. Cel mai bine este sa le mascati cu putin anticearcan.
  • Pentru ca decolteul sa arate frumos in rochia pentru petrecere, masati-l scurt cu unul, doua cuburi de gheata. Circulatia sangvina va fi accelerata, iar pielea se va tonifica. Acest efect poate fi marit prin folosirea unei lotiuni de corp cu particule sidefate, care va face pielea sa sclipeasca seducator. Inainte de imbracare, aplicati aceasta lotiune din belsug pe corp si pe decolteu.
  • La final, un machiaj deosebit, care sa se asorteze cu tinuta de seara. Cum seara lumina este mai slaba, machiajul are voie sa fie mai strident. Insa, fie accentuati buzele, fie ochii. Prea multa culoare ar fi exagerat. Un rosu aprins pe buze reprezinta intotdeauna un accent grozav. Daca ochii sunt machiati puternic, ca in cazul Smokey Eyes, ideala este o culoare transparenta de ruj.

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.