Machiajul pentru doamnele cu ochelari

Machiajul pentru doamnele cu ochelari

 

Ochelarii atrag mult atentia asupra ochilor. Doamnele care poarta ochelari nu le este intotdeauna usor sa se machieze corect. Ochii par mai mari sau mai mici daca doamnele sunt prezbite sau mioape, lucru care nu trebuie, desigur, ignorat cand se machiaza.

1.FARD DE BAZA

Aplicati o baza de fard de pleoape maro deschis pe pleoapa mobila. Intindeti culoarea usor catre sprancene, pentru a evita formarea liniilor vizibile de demarcatie.

2. CONTURAREA SPRANCENELOR

Pentru a da ochilor un contur frumos, trasati sprancenele cu un creion pentru sprancene, cu miscari punctiforme scurte. Alegeti o culoare apropiata de cea a parului.

3. UMBRE

Deasupra pliului pleoapei aplicati fard de pleoape intr-o nuanta maro de intensitate medie si intindeti-l catre sprancene. Ochiul va parea astfel mai rotund si mai mare.

4. ACCENTE

Folositi un fard de pleoape de culoare deschisa pentru a aplica accente luminoase imediat sub capatul arcuit al sprancenei. Veti face astfel ochiul sa straluceasca. Rimelati apoi genele foarte bine.

5. GATA

Un machiaj de zi grozav pentru doamnele cu miopie. Ochii sunt mari si stralucesc si sunt vizibili dincolo de lentile. Un ruj cremos, intr-o nuanta discreta, este un accent proaspat suplimentar.

SFATURI PENTRU MACHIAJUL IN CAZ DE MIOPIE

Asa-numitii ochelari cu minus care se poarta in caz de miopie fac ochii sa para mai mici. Alegerea corecta aici o reprezinta tehnicile de aplicare a fardului de pleoape dinspre coltul interior pana dincolo de coltul exterior al ochiului. Avantajeaza, de asemenea, un fard de pleoape mai deschis pe pleoapa mobila si o umbra mai inchisa aplicata in pliul pleoapei. Este ideal sa se rimeleze si genele superioare si cele inferioare, ochiul parand astfel mai deschis. Genele se arcuiesc bine cu clestisorul special sau se apeleaza la liftingul genelor – cu un efect absolut spectaculos.

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.