Cum sa iti pui gene ca un profesionist


> Taie o fasie de gene false in trei. Foloseste treimea exterioara a genelor false pe treimea exterioara a genelor tale pentru a-ti intensifica dramatic aspectul. Daca vrei gene false mai discrete, foloseste treimea interioara a celor false pe treimea exterioara a genelor tale; acestea vor face genele sa arate mai groase si mai dese, in loc sa arate mai lungi si mai feminine. O alternativa este sa folosesti sectiunea din mijloc separat, deasupra pupilelor, pentru a-ti face ochii sa arate mai mari.

> Foloseste lipici incolor, aplicabil cu pensula (produs Ardell), acesta este mai putin lichid si maj usor de folosit decat cel care se vinde la tuburi si devine invizibil odata aplicat pe ochi. Poti incerca si adezivele pentru gene – au pe margine un material ca un autocolant, asa ca nu mai ai nevoie de lipici. Daca totusi folosesti lipici la tub, cauta unul negru – daca aplici prea mult, va disparea la baza genelor si poate fi ascuns cu un contu negru.

> Prinde fragmentul de gene false cu o penseta, apliva lipici pe margine, apoi aplica-l pe ochi. Dupa aceea poti folosi penseta pentru a apasa pana se usuca lipiciul. La Sephora se gaseste un dispozitiv excelent de aplicat genele, care functioneaza chiar mai bine decat o penseta.

> Foloseste un contur negru gel pe toata lungimea pleoapei de sus, pe linia genelor, daca ai nevoie sa ascunzi lipiciul; daca nu, doar o urma de fard de pleoape stralucitor, intr-o nuanta discreta de sampanie.

> Ceva mai pretentioase, dar cu un aspect mai natural, sunt genele false care se aplica individual. Make-up artistii vedetelor le prefera pe cele care nu se incalcesc.

Nu exista comentarii

Posteaza un comentariu