cum sa iti matifiezi tenul daca ai tenul gras

Ghid complet pentru a matifia tenul gras în acest an

Un ten neted si stralucitor este baza ideala pentru un machiaj desavarsit. Aici va voi arata cum puteti obtine o piele uniforma cu ajutorul fondului de ten si cum puteti masca imperfectiunile folosind crema anticearcan. Pentru ca fondul de ten sa reziste pe tot parcursul zilei, la final machiajul se va fixa cu pudra.

  • FOND DE TEN. Fondul de ten se aplica pe pielea foarte bine hidratata. Sa fiti atente sa nu ramana surplusuri la radacina parului sau pe barbie.
  • ILUMINATOR. Pentru o privire luminoasa, vioaie, aplicati anticearcanul chiar sub ochi. Folositi anticearcanul si in mijlocul fruntii, prin aceasta conferindu-i stralucire chipului. Estompati delicat nuanta catre tample. Astfel se va obtine un efect de pometi inalti.
  • FINISARE. Cu ajutorul buricelor degetelor, intindeti cu blandete anticearcanul si estompati-l usor, astfel incat zonele de tranzitie sa nu fie sesizabile. In zona de sub ochi, lucrati din exterior catre interior.
  • PUDRARE. Acum fondul de ten si anticearcanul au intrat deja in piele. Pentru un ten mat impecabil, aplicati pudra. Pensula ar trebui sa aiba diametrul de circa 24 de milimetri. Pentru fixare se potriveste foarte bine o pudra transparenta.

 

 

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.