Cum sa iti conturezi trasaturile

Bineinteles ca nu te-ai nascut cu trasaturile perfecte. De aceea, iti recomand sa incerci acesti pasi pentru redefinirea volumului fetei, ajustarea subtila a defectelor si evidentierea calitatilor.

Primul pas:

In imaginea de mai jos, fata este curatata, demachiata, hidratata, fara nicio urma de machiaj.

Al 2lea pas:

Ustensile: pensula pentru fondul de ten sau un buretel, fond de ten si iluminator (un fond de ten cu o nuanta mai deschisa decat tenul tau sau un iluminator si o alta nuanta care sa fie de 2 ori mai inchisa decat fondul tau de ten obisnuit)

Aplicati fondul de ten si uniformizati cum faceti in mod normal. Corectati cearcanele si imperfectiunile, daca este necesar.

Urmatorul pas, folosind nuanta de fond de ten mai inchisa cu 2 tonuri, il reprezinta conturarea tamplelor in functie de forma fruntii (daca fruntea este mai lata, se contureaza incepand cu umbra de la radacina firelor de par catre centrul fruntii; iar daca fruntea este ingusta, se contureaza doar pe lateral).

Continuati cu zona pometilor si in functie de forma lor, conturati pe sub forma lor pentru a adanci sau direct pe proeminenta lor, daca acestia sunt mai plini.

In ceea ce priveste forma nasului, se pot face ajustari. Daca acesta este mai lat, se poate ingusta folosind umbre pe partile laterale. Daca doriti sa il mai alungiti, folositi iluminatorul pe de-a lungul lungimii nasului.

Daca si in cazul ochilor, exista mici probleme, precum distanta dintre ochi este prea mare, se poate adauga umbra pe radacina nasului, iar daca ochii sunt apropiati, se poate aplica o tusa de iluminator in colturile interne pentru distantare.

 

Al 3lea pas:

Uniformizarea tenului cu un buretel special sau cu degetele. Pentru fixare, utilizati o pudra pulbere.

Al 4lea pas:

Continuati cu un blush piersica, conturarea sprancenelor si cu aplicarea unui iluminator lichid deasupra pometilor.

Si iata rezultatul final 🙂

Sper sa va fie de ajutor aceste mici sfaturi, iar daca nu va descurcati, ma puteti contacta prin email.

O zi frumoasa!

Nu exista comentarii

Posteaza un comentariu