berry lips

Berry Lips

 

Un machiaj de zi poate fi adesea potrivit si pentru seara, daca este pusa in valoare gura. In plus, rozul, ca nuanta pentru buze, va atrage intotdeauna privirile.

Cum trasam un contur curat al buzelor?

Regula in cazul creionului contur, al creionului pentru sprancene si al dermatografului este sa ascutiti intotdeauna creionul pe parcursul operatiunii. De ce? Deoarece numai cu un varf bine ascutit se poate trasa o linie exacta, curata. Tot astfel, liniile vor avea aceeasi intensitate peste tot. Cu putin exercitiu, veti reusi sa trasati rapid un contur curat al buzelor sau o linie precisa cu dermatograful.

 

  • FARD DE PLEOAPE. Se aplica o baza de culoare deschisa pe pleoapa superioara. Genele se dau apoi foarte bine cu rimel negru.
  • BUZE. Se contureaza buzele cu un creion contur. Se aplica apoi rujul roz cu o pensula. Se tamponeaza buzele cu un servetel de hartie, se pudreaza si se aplica inca un strat de ruj. Culoarea va rezista astfel mai mult timp.
  • FARD DE OBRAZ. Se aplica fard de obraz direct in punctul cel mai inalt al pometilor. Se intinde apoi catre tample si in jos.

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.