5 produse care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

5 produse care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

 5 produse care nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj

 

Chiar dacă nu esti genul acela de persoana care poarta machiaj in fiecare zi, trebuie să ai cu tine in trusa de make-up  produsele indispensabile.

 

Mai jos îți prezint produsele care ar trebui să se afle in trusa ta de cosmetice:

Fondul de ten

Cel mai important este să alegi un fond de ten în funcție de ce are nevoie tenul tău și care să arate natural. Fondul de ten este acel produs esențial deoarece el funcționează precum o barieră împotriva factorilor externi și protejează pielea de poluare si praf.

Corectorul

Un alt produs la fel de important dupa fondul de ten este corectorul. Acest produs care are o acoperire mai mare decât fondul de ten, reușește să ascundă chiar imperfecțiunile pe care fondul de ten nu le acoperă. Corectorul este clasat a fi un produs de bază deoarece îți ascunde coșurile, cearcănele, petele roșii sau alte semne de pe chipul tau. Alegerea corectorului se face și în funcție de nuanța fondului de ten.

Kit-ul pentru sprâncene

Acest kit te va scoate din cele mai neplacute situatii si îți va evidenția frumusețea naturală a chipului. Uitat-te dupa un kit care să conțină ceară pentru stilizarea sprâncenelor și două tipuri de farduri: unul mai deschis si unul închis la culoare

Rimelul

Sunt fan declarat al acestui produs! Este acel produs de machiaj pe care orice femeie trebuie să îl dețină. Rimelul iti aduce un plus de intensitate privirii si îți evidențiază forma ochilor, conferind volum și alungire genelor. Daca iti doresti un rezultat garantat, aplică rimelul în mișcări zig-zag, pornind de la rădăcină spre vârful genelor.

Gloss-ul sau rujul

Eu prefer sa le am pe amândouă in geanta deoarece gloss-ul este ideal pentru zi, iar rujul se potrivește evenimentelor de seară. Culoarea rujului și a gloss-ului te sfatuiesc sa o alegi în funcție de culoarea pielii, a ochilor și a părului.

 

Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.