5 greseli de make-up | Amalia Draghici

5 Greseli de make-up

Este adevarat! Nu ai nevoie de o diploma in make-up pentru a evita anumite greseli dar poti corecta rutina ta zilnica.

 

  • Pentru ca tenul să arate impecabil după aplicarea fondului de ten, o baza de machiaj este esențială in kit-ul tau. Baza de machiaj uniformizează suprafața pielii și ajută ca fondul de ten să reziste mult mai mult si bineinteles sa se aseze mai bine.

 

  • Ți se întâmplă des să constați ca fondul de ten și pudra sa se adune în exces? Ca să eviți acest lucru, folosește burețelul de machiaj pentru a șterge surplusul de fond de ten acumulat și nu aplica pudra translucidă decât la final, după ce ai terminat cu machiajul ochilor.

 

  • Multă vreme, corectorul – lichid sau solid – se așternea fidel pe direcția cearcănelor, însă rezultatele au fost mereu discutabile. Mai nou, de câțiva ani, make-up artiștii recomandă aplicarea concealerului  în „V”, pornind din colțurile ochilor, cu baza în dreptul nărilor, astfel încât zona corectată să fie acoperită cât mai natural și mai luminos.

 

  • Folosește corector pentru a desena conturul extern al sprâncenelor, apoi aplică un fard bej perlat sau creion\pudra iluminatoare în zona arcuirii acestora. Machiajul corect al arcadelor poate să atragă atenția în zona ochilor, luminând fața delicat și privirea.

 

  • Atunci când îl testezi in magazin, fondul de ten, este esențial să il aplici la lumina naturală a zilei. Eu recomand sa iti cumperi și nuanțe de fond de ten apropiate (una mai deschisă și alta mai închisă), deoarece pielea poate varia, în funcție de mai multe variabile.
Nu exista comentarii

Sorry, the comment form is closed at this time.