Machiaj De ZI

De ce este important machiajul de zi?

Dacă vrem să păstrăm o imagine impecabilă, trebuie să fim atente la vestimentație, coafură și bineînțeles la un machiaj natural de zi.

 

Vă voi dezvălui câteva trucuri practice pentru o realizarea corectă a unui make up de zi:

 

  •  Fondul de ten: pentru un machiaj de zi trebuie să optați pentru un fond de ten cu textură fluidă.
  • Acesta trebuie ales la lumina naturală a zilei, dar această regulă trebuie să o păstrați indiferent de situație sau de stilul de machiaj pe care îl adoptați.
  • Pentru un machiaj natural al ochilor, alegeți o paletă cromatică în nuanțe mate de bej, maro, gri sau grej.
  • În ceea ce privește culoarea rujului, acesta trebuie să aibă o textură mată, iar culoarea să fie cât mai naturală. Deoarece trebuie să optați pentru un ruj în textură mată pentru un machiaj de zi, un machiaj natural, buzele trebuie să fie hidratate în permanență pentru a nu avea un aspect inestetic.
  • Cele mai potrivite nuanțe pentru blush pentru aceste machiaje de zi sunt piersică, bej-roz și bej-satinat iar aplicarea lui se face după aplicarea rujului pentru a veni în completarea cromatică a acestuia.
 

Bucură-te permanent de un look tânăr și strălucitor, sărbătorește-ți în fiecare zi frumusețea, oferă senzualității tale un plus de magnetism, emană rafinament și feminitate printr-un make-up de zi care să îți pună în valoare trăsăturile într-un mod discret și elegant.

Privește fiecare zi cu optimism și încredere, de la înălțimea imaginii perfecte oferită de un machiaj de zi realizat la cele mai înalte standarde de un make-up artist de excepție.

 

Pentru programarea unei ședințe de machiaj, completează formularul:

Testimoniale clienți:

Mada S
Mada S
11:28 04 Feb 18
Amalia este un make-up artist profesionist si o persoana foarte creativa. Am colaborat pentru mai multe evenimente, si de fiecare data am fost foarte multumita. Imi place faptul ca imbina experienta pe care o are cu stilul personal al fiecaruia. Recomand cu incredere!read more
Ana Maria Alexandra
Ana Maria Alexandra
18:59 16 Jan 18
Recomand cu mare drag pentru orice tip de make up! 👌🏼
Ana-Maria Busioc
Ana-Maria Busioc
21:02 21 Dec 17
Talent din plin, inspiratie, maini dibace ajutate de produse de calitate 😊 Recomand cu drag! 😉
Ancuta Nica
Ancuta Nica
17:29 21 Dec 17
Un make-up artist foarte talentat + produse bune = un look final desavarsit! Multumesc Amalia!
brutaru maria
brutaru maria
17:20 21 Dec 17
Un make-up artist deosebit,talentat si o persoana minunata!Te indruma in alegerea unui machiaj,si iti pune in evidenta cele mai frumoase trasaturi! 5 stele sunt prea putine sa reflecte profesionaalismul de care da dovada Amalia Draghici!read more
See All Reviews

Formularul de CONTACT

Telefon: