Machiaj de zi natural

Daca vrem sa pastram o imagine impecabila, trebuie sa fim atente la vestimentatie, coafura si bineinteles la un machiaj natural de zi.

Va voi dezvalui cateva trucuri practice pentru o realizarea corecta a unui make up de zi.

Fondul de ten: pentru un machiaj de zi trebuie sa optati pentru un fond de ten cu textura fluida. Acesta trebuie ales la lumina naturala a zilei, dar aceasta regula trebuie sa o pastrati indiferent de situatie sau de stilul de machiaj pe care il adoptati.

Pentru un machiaj natural al ochilor, alegeti o paleta cromatica in nuante mate de bej, maro, gri sau grej.

In ceea ce priveste culoarea rujului, acesta trebuie sa aiba o textura mata, iar culoarea sa fie cat mai naturala. Deoarece trebuie sa optati pentru un ruj in textura mata pentru un machiaj de zi, un machiaj natural, buzele trebuie sa fie hidratate in permanenta pentru a nu avea un aspect inestetic.

Cele mai potrivite nuante pentru blush pentru aceste machiaje de zi sunt piersica, bej-roz si bej-satinat iar aplicarea lui se face dupa aplicarea rujului pentru a veni in completarea cromatica a acestuia.

Bucura-te permanent de un look tanar si stralucitor, sarbatoreste-ti in fiecare zi frumusetea, ofera senzualitatii tale un plus de magnetism, emana rafinament si feminitate printr-un make-up de zi care sa iti puna in valoare trasaturile intr-un mod discret si elegant. Priveste fiecare zi cu optimism si incredere, de la inaltimea imaginii perfecte oferita de un machiaj de zi realizat la cele mai inalte standarde de un make-up artist de exceptie.Machiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi naturalMachiaj de zi natural